Контакти

сублимация, принт, щампи, флекс - флок печат

Дългогодишен опит с печат на текстил - тениски, знамена, шапки, спортно, работно и рекламно облекло в сферата на маркетинг и рекламата. Печтаме на разкрой текстил и много различни продукти от текстил. Широкоформатен сублимационен печат на полиестер - 162см/ш / директен и трансферен /, директен пълноцветен принт на памук 31/46см, флекс - флок печат. Печат на различни видове тъкани и материи. Развиваме дейност като производител и подизпълнител . Сътрудничем си с дизайнери и художници.

Държим на качество и контрол за краен продукт. За целта разчитаме на наши машини MUTOHSTAHLS; Epson; Vision; Sentury Star. Машини са за директен текстилен печат върху памук, полиестер, ликра, вискоза. Термо преси за трансфер на плат до формат 100см/120см, преси за шапки, чаши, чинии и табакери. Използваме продукти и материали от България, Германия и Франция,USA. Имаме капацитет да изпълняваме поръчки за малки и големи бизнес клиенти.

Stamp & Go, предлага на клиента възможност да направи уникална щампа по негов дизайн или да си направи щампа с наши предложения.

Beboka, място за вашите бебешки желания. Продукти със щампи по индивидуален дизайн. 

Shop & Go, задоволява интересът на клиента за продукт без щампа. Лесна и достъпна възможност за активните и динамични клиенти.

Stamp & Go – Печатай и тръгвай!

"Стамп енд Гоу" ЕООД
гр. София
ул. Христаки Павлович 15
info@stampendgo.bg
0888 990979

Технически въпроси

За технически въпроси свързани с функционирането на сайта stampendgo.bg
използвайте Формата за технически въпроси или пишете на имейл operations@stampendgo.bg

security image

Продажби

За въпроси и контакти свързани с продажби и поръчки в сайта stampendgo.bg
използвайте Формата за продажби или пишете на имейл sales@stampendgo.bg

security image
 

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за да можем да ви предложим възможно най-удобно пазаруване в онлайн магазина ни. Ако натиснете бутона "Приемам", ще дадете съгласието си. За повече информация, моля прочетете нашата  Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Приемам

Меню