ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1. Мога ли да си направя щампа с мое предложение/файл?

Да, можете да качите и сложите щампа/файл по ваше желание. Натиснете бутона "Качи изображение“. Размерът на вашата щампа/файл е нужно да бъде със следните параметри: минимум 150 dpi или поне мин. размери ш. 1920px, или мин. в. 2412px - виж в бутонa "Инструкции за работа" . Този размер на щампа/файл е нужен за качественното изработване на вашата поръчка.

2. Защо не мога да си сложа мой файл/щампа отзад на гърба ?

Поради техническо съображение към този момент Stamp & Go дава възможност да качите и сложите ваш файл/щампа само отпред на дрехата. Имате възможност за генериране само на един ваш файл/щампа върху дреха от предложените продукти. Това не ви ограничава, ако желаете да добавите щампа и на гръб или обратно, но към този момент е възможно да изберете и сложите само от нашите дизайн предложения.

3. Правите ли бродерия на единични бройки?

Да правим. Постъпили електронни поръчки през електронният ни магазин и заявени потвърдени големи бройки / серии / са приоритет за нас. За отделни единични или кратки серии бродерии работим с договаряне на срок и цена.

4. Искам да си направя поръчка на по-голям брой тениски, но с предварително одобрена мостра.

Направете дрехата със щампата/файл по ваш дизайн. Напишете в панела "Напиши бележка" точния рамер и цвят на щампата/дизайн. Kъм текста добавете, че желаете поръчката ви, да бъде с предварително одобрена мостра. Направете поръчката, ако плащането е по банков път или с кредитна карта заплатете сумата. Ние ще се свържим с вас, ще направим мострата и при одобрение от ваша стрна ще изпълним поръчката. Мострата няма бъде включена в крайната цена, която ще платите. Всяка следваща мостра се заплаща допълнително.

5. Мога ли да си направя щампа на моя дреха и колко ще ми струва?

Да, можете. Първо се свържeте с нас чрез имeйл до: sales@stampendgo.bg. Служител от нашият екип ще ви отговори и в случай, че оставите телефонен номер ще се свържe с вас по телефон.

ФЛЕКС-ФЛОК

За поръчки с флекс печат се свържете с нас на тел: 0888990979 или email: sales@stampendgo.bg